TIBBIT Groep en MrWork

Sociale netwerken hebben de toekomst. Meer en meer bedrijven zoeken naar nieuwe en innovatieve manieren voor het werven van nieuwe arbeidskrachten. Door de strategische samenwerking met MrWork biedt Tibbit haar opdrachtgevers, naast de traditionele weg, de mogelijkheid vacatures gericht te verspreiden via de sociale netwerken Linkedin, Twitter, Facebook en Hyves. 

          

MrWork
MrWork verspreidt vacatures via de sociale netwerken in alle sectoren. De klanten van MrWork variëren van kleine bedrijven die enkele vacatures plaatsen tot grote bedrijven die MrWork als één van de tools gebruiken voor het verspreiden van al hun vacatures.

Klanten van Tibbit en MrWork hebben altijd twee dingen gemeen. Duidelijkheid voor sollicitanten bij welke werkgever de vacature is en controle behouden over de selectie van kandidaten. Vacatures die MrWork verspreidt bevatten altijd de naam van de werkgever.

Meetbaar via SPOT
Om het aantal sollicitaties dat via MrWork (en anders) binnenkomt te kunnen meten biedt Tibbit, in combinatie met MrWork, het systeem SPOT aan. SPOT is een internet recruitment cockpit waarmee u alle sollicitaties simpel kunt rubriceren, beoordelen en selecteren. 
Klik hier voor informatie over SPOT.

Meer weten?
Klik op contact

TIBBIT Tweets