Doordacht in Detachering

Heeft u behoefte aan tijdelijk personeel, dan ben u hier aan het juiste adres. Tibbit Groep helpt u de juiste kandidaat in de functiegebieden ICT, Finance, HRM& Office te vinden. Tibbit vindt en detacheert ervaren professionals voor diverse functies en beschikt over een ruime database van professionals. Dankzij ons uitgebreide netwerk en database zijn we vaak in staat snel goede kandidaten te vinden en aan te bieden.

Werkwijze
Het vinden van de juiste kandidaat voor uw organisatie valt of staat met een helder en duidelijk zoekprofiel. Hierin worden zaken vastgelegd als functie, kennis gebied, opdracht, maar ook en niet minder belangrijk het type persoon. Immers hij/zij moet wel bij uw cultuur passen.
Verder zijn prijs, plaats en duur van de opdracht belangrijke richtlijnen waar wij ons aan houden.

Op basis van dit zoekprofiel en de aard van de opdracht zoeken de recruiters van Tibbit naar de meest geschikte kandidaat. Er worden maximaal twee passende kandidaten aan uw organisatie voorgesteld. De volgende stap is dat u aangeeft welke persoon of personen u wilt spreken. Zodra de gesprekken hebben plaatsgevonden geeft u aan of er een vervolg plaats vindt.

Opdracht
Heeft u een opdracht waarbij u Tibbit  wilt inschakelen, klik op contact.

Inschrijven als Professional
Professionals die een nieuwe opdracht zoeken zijn van harte welkom. Graag willen we u in een persoonlijk gesprek leren kennen. We zijn geïnteresseerd in uw motieven, opleiding, ervaring en uw eisen en wensen. Wij beschouwen uw persoonlijke gegevens als strikt vertrouwelijk en communiceren deze alleen met uw toestemming.
U kunt zich inschrijven via ons Inschrijfformulier
Wij nemen na ontvanst van uw inschrijving z.s.m. contact met u op.


Bemiddelingsfee
Wij hanteren een vaste bemiddelingsfee.

TIBBIT Tweets